Tweets

#samenloop

Terug
Bekijk meer tweets

Instagram foto's

#samenloop

Terug
Bekijk meer foto's

Nieuws uit het land

Donderdagavond 23 oktober 19.30 Hotel Den Helder, Marsiepstraat 2, Den Helder. Iedereen  die meer wil weten, die weer mee wil lopen, mee wil helpen, wil ondersteunen op welke manier dan ook, is van harte welkom. Het enthousiaste SamenLoop voor Hoop Den Helder team plus een paar gastsprekers , met ervaring tijdens de SamenLoop voor Hoop 2013 , is aanwezig en vertellen over hun ervaringen en hun plannen.

Kanker krijgen in Soedan is een taboe. Tahani kreeg in 2008 borstkanker en gebruikt haar persoonlijke ervaringen om kanker bespreekbaar te maken in haar moederland. Twee jaar geleden deed ze mee aan SamenLoop Haaglanden.

Dit jaar werd SamenLoop voor Hoop op 26 plaatsen in Nederland georganiseerd met een totale opbrengst van ruim €1,6 miljoen.

In heel Nederland helpen rokers én niet-rokers elkaar 28 dagen lang om te stoppen met roken.

Kick-Off SamenLoop voor Hoop 2015

Als klap op de vuurpijl vond afgelopen weekend de laatste SamenLoop van 2014 plaats. Best kleurde paars en belichaamde de kracht van ‘samen’.

Oktay Gökçe en Akin Cengiz zijn via de moskee betrokken bij SamenLoop Best. Beide werken als vrijwilliger voor de Turkse moskee Mescid-i Kuba Camii Best. Ze doen voor het eerst mee aan een SamenLoop.