Tweets

#samenloop

Terug
Bekijk meer tweets

Instagram foto's

#samenloop

Terug
Bekijk meer foto's

Nieuws uit het land

SamenLoop voor Hoop Weert uitgesteld vanwege hittegolf      De organisatie van de SamenLoop voor Hoop Weert heeft samen met de gemeente Weert en KWF Kankerbestrijding tot ieders grote spijt moeten besluiten dat het onverantwoord is om dit evenement komend weekend doorgang te laten vinden. De hittegolf met on-Nederlandse temperaturen van bijna 40 graden vormt een te groot risico voor deelnemers, vrijwilligers en vooral voor survivors , mensen die ooit de diagnose kanker hebben gekregen. Lees hier meer.

Lieve (a.s.)Samenlopers, het lijkt weer zo lang geleden dat de laatste SamenLoop voor Hoop plaats vond. Toch is een aantal  commissieleden achter de schermen steeds actief geweest met allerlei voorbereidingen voor een nieuwe SamenLoop. Ja want ook WIJ willen in 2016 een nieuwe SamenLoop voor Hoop in Almere. Helaas kan dit alléén als er voldoende vrijwilligers zijn die, net zoals wij, hun handen uit de mouwen willen steken om dit geweldige mooie evenement neer te zetten. Heb je enige organisatietalent en beschik je over voldoende daadkracht dan hebben wij je nodig. Het is dankbaar mooi werk en je leert er enorm veel van. We zijn op dit moment nog een klein maar zeer enthousiast team en je komt in een warm bad. Dus aarzel niet en meld je aan. Stuur een mail naar samenloopvoorhoopalmere@hotmail.com We hopen op veel reacties !

Plaats zelf uw eigen foto's tijdens Samenloop voor Hoop via de app van Streekbulletin Etten-Leur Het Streekbulletin Etten-Leur heeft sinds kort een nieuwe App waarmee u het streeknieuws kunt bekijken en updates van evenementen kunt bekijken. U kunt tijdens de Samenloop voor Hoop uw  eigen fotoimpressie s direct via de App uploaden. Uw foto's zij n dan binnen 30 minuten voor iedereen die de app heeft te bekijken. In het menu  ziet u tijdens de loop in de App de optie 'Samenloop voor Hoop', daa rin kunt u alle  foto's terugvinden. Streekbulletin E L App Download de Streekbulletin App voor  Android  of  ios  of rechstreeks via de Itunes store of App Store op uw mobiele telefoon.

TUSSENSTAND 1 juni 2015, netto opbrengst Samenloop voor Hoop: € 16.150!!  Met deze tussenstand maken we een goede start, maar er kan altijd meer bij! Dus wij roepen iedereen op om naar de Samenloop voor Hoop te komen en deze 24-uursloop te sponsoren door gezellig mee te doen aan alle activiteiten die de teams hebben bedacht om nog meer geld in te zamelen. 

Wist je dat... het programma voor de survivors bekend is.  Wist je dat... Phileutonia Proms een geweldige line-up heeft. Wist je dat... we een de radio uitzendig 'In t Diepe'  geheel in het teken stond van de SamenLoop. En deze hier terug te beluisteren is. Wist je dat.... er al 95 survivors zich in het zonnetje laten zetten tijdens de SamenLoop? Wist je dat.... er zich al 185 kinderen hebben ingeschreven voor de Kinder SamenLoop? Wist je dat.... de kinderen die meedoen aan de Kinder SamenLoop ook een prachtig paars SamenLoop voor Hoop t-shirt krijgen ? Wist je dat.... inschrijven voor de Kinder SamenLoop nog steeds mogelijk is? Wist je dat.... er al 66 teams meelopen? Dat zijn meer dan 1250 deelnemers ! Wist je dat.... de grootste delegatie komt vanuit handbalvereniging s.v. Swift en dat zij met minimaal  119 personen meelopen? Wist je dat.... de veiling van team Woutlopers al is begonnen met een prachtig schilderij van Alonso Arthuro met een afmeting van 100 x 150 cm.  Biedingen per opbod! schilderij woutlopers Wist je dat.... je wederom kan trouwen voor een dag! www.trouwenvooreendag.com Wist je dat.... er nog veel meer wordt georganiseerd ..... kijk hier voor een actuele lijst van de deelnemende teams  

Een bijzonder jubileumjaar! Het 65ste jubileumjaar werd voor KWF Kankerbestrijding een bijzonder jaar. Een jaar waarin we een recordbedrag van € 154,1 miljoen besteedden aan onze doelstellingen: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.   In 2014 werd een bedrag van € 135,8 miljoen ontvangen, waarvan ruim € 110 miljoen eigen fondsen-werving betrof.  Van de ontvangen middelen besteedden we in 2014 113% aan de doelstellingen van KWF Kankerbestrijding. De bestedingen zijn met name zo hoog door extra bestedingen uit het bestemmingsfonds Alpe d’Huzes/KWF fonds. Ons kostenpercentage eigen fondsenwerving bedroeg 14,3% (ruim binnen de CBF-norm die aangeeft dat deze kosten niet meer dan 25% van de eigen opbrengsten mogen bedragen).   We hebben in 2014 weer grote stappen voorwaarts kunnen maken op het gebied van de kankerbestrijding. Iedereen die ons daarbij geholpen heeft; ontzettend bedankt!   In ons jaarverslag 2014 kunt u alles lezen over de activiteiten en resultaten van KWF Kankerbestrijding in 2014. Met vriendelijke groet, Michel T. Rudolphie Algemeen directeur KWF Kankerbestrijding