Tweets

#samenloop

Terug
Bekijk meer tweets

Instagram foto's

#samenloop

Terug
Bekijk meer foto's

Nieuws uit het land

Op 28 november staat de teller van deelnemende teams al op 18!!!  Dat gaat al de goede kant op, maar we willen zeker graag door naar de 50 en ........100 ?????? Kijk om je heen, verzamel je vrienden, familie, collega's en vorm een of meerdere teams! Het brengt mensen samen en zorgt voor onvergetelijke momenten met elkaar. Klik hier voor de nu al ingeschreven teams, daar wordt je toch enthousiast van!    

Afgelopen SamenLoop zijn er door de fotografen Gert Schutte en Mylène Hoogendoorn prachtige foto’s gemaakt. Mylène heeft ook een grafisch ontwerpbureau en heeft toen 2 prachtige fotoboekjes ontworpen. Daar zijn we enorm trots op. Er komt nu op 12 december van 18.30 – 20.00 uur een mooi persmoment in het Auditorium van het Flevoziekenhuis  waarin we dan het eerste fotoboekje gaan uitreiken aan een eregast.  We nodigen daarbij dan alle VIP’s uit en ook teamcaptains van de teams die hebben meegelopen. Omdat de ruimte toch niet al te groot is, er kan maximaal 100 man in, vragen wij iedereen die van plan is om te komen dit even van tevoren te melden bij samenloopvoorhoopalmere@hotmail.com Na de 1ste uitreiking kunnen de fotoboekjes daar ook gekocht worden voor € 5,-- per stuk.

De 5e editie van Sta op tegen kanker was een groot succes. Bij SamenLoop proberen we lokaal de gemeenschap in beweging te brengen. Via de tv-show lieten we heel Nederland opstaan tegen kanker.

De kaarsenceremonie heeft een centrale rol tijdens SamenLoop.

Het logo van SamenLoop voor Hoop wordt veelvuldig gebruikt. Maar wat betekent dit logo nu eigenlijk?

Kanker krijgen in Soedan is een taboe. Tahani kreeg in 2008 borstkanker en gebruikt haar persoonlijke ervaringen om kanker bespreekbaar te maken in haar moederland. Twee jaar geleden deed ze mee aan SamenLoop Haaglanden.

Dit jaar werd SamenLoop voor Hoop op 26 plaatsen in Nederland georganiseerd met een totale opbrengst van ruim €1,6 miljoen.