Tweets

#samenloop

Terug
Bekijk meer tweets

Instagram foto's

#samenloop

Terug
Bekijk meer foto's

Nieuws uit het land

Overhandiging cheque Karina Slagt In de maand februari konden gezondheids- en welzijnsorganisaties, clubs en verenigingen in Noord-Holland een aanvraag doen bij het VriendenFonds, een nieuw initiatief van de VriendenLoterij, voor een bijdrage om een hartenwens van een betrokkene te realiseren. Het VriendenFonds is bedoeld voor kleine, concrete en materiële wensen die bijdragen aan het welzijn van deze personen.   Vanuit KWF hebben wij deze Vriendenprijs aangevraagd voor Karina Slagt. Karina werkt met veel enthousiasme en betrokkenheid als vrijwilliger bij KWF op de afdeling vrijwilligers als redacteur en is nauw betrokken bij SamenLoop voor Hoop. Karina heeft van de Vriendenloterij een bedrag van € 600 uit handen van Jeroen in ontvangst mogen nemen voor een weekendje weg.                             

IedereenVerdientEenMorgen15 april 20.00 uur  Op deze avond vertellen we wat wij gaan doen voor onze eregasten, dat zijn mensen die kanker hebben of hebben gehad. Locatie: Dorpshuis Koeldert, next generation , Koeldert 30 in Waardenburg.            

SamenLoop voor Hoop Geldermalsen een groot succes!

Wat heeft en moet een (ex)kankerpatiënt allemaal doorstaan?

Monique deelt haar expertise voor het goede doel

Laat je inspireren! In deel 1 van deze rubriek: de Kaldi-koffiemobiel, de film Kankerlijers en de levende fruitmachine.

Een van de speerpunten van KWF Kankerbestrijding  is een rookvrij Nederland. Wat kun je allemaal doen om deze boodschap onder de aandacht te brengen op een SamenLoop?